Welkom. Mijn naam is Paul van der Zee.
Op deze website kun je mijn werk bekijken en een portrettekening bestellen.

Over mij

Op deze site laat ik zien wat ik het liefst doe: tekenen. Het tekenen van een goed portret doe ik met veel liefde en werkt erg ontspannend. Het is zo mooi om te zien hoe een schets stukje bij beetje steeds meer vorm krijgt totdat het volledig transformeert tot een sprekende beeltenis. Het is dat proces waar ik het elke dag weer voor doe. 

Paul van der Zee

Mijn passie voor tekenen is begonnen toen ik als 13-jarige jongen via mijn leerkracht Kunstgeschiedenis in contact werd gebracht met de kunstacademie waar ik voor de gelegenheid enkele modellen heb getekend. Ik ontdekte dat ik het talent had om fotorealistisch te kunnen tekenen. Sindsdien is mijn passie voor het tekenen zich verder gaan uitbreiden.

Naast tekenen schrijf ik graag verhalen, beoefen ik salsa, figureer ik en bouw ik graag aan mijn websites. Het grootste compliment dat ik ooit van iemand heb gekregen is dat ik een kameleon ben. Een alleskunner zou ik mijzelf echter niet willen noemen, maar dat ik veel plezier beleef aan wat ik in het leven doe zal ongetwijfeld aan de resultaten van mijn talenten bijdragen.

Scheibeeck

Neem contact met mij op

Een portrettekening is een origineel en persoonlijk cadeau voor een verjaardag, huwelijk of jubileum. Wilt u een tekening door mij laten maken? Mail dan een duidelijke en vooral scherpe foto naar info@wsnoi.com dan draag ik graag zorg voor een prachtige tekening.