Tekeningen in opdracht laten maken door Paul van der Zee

Paul van der Zee

PORtRETTEN - MIJN WERKWIJZE

Voor een portrettekening heb ik allereerst een geschikte referentiefoto nodig. Zorg ervoor dat deze foto scherp is en de juiste belichting heeft. Hoe scherper de foto hoe beter. Immers, wanneer ik veel details op uw foto kan zien des te beter kan ik mij voorstellen hoe de persoon op de foto er in het echt uit ziet.
Verder helpt het mij wanneer u mij meerdere foto's kan sturen om een beter beeld te krijgen van iemands mimiek en karakter.

Alle foto's die ik van u ontvang zal ik na het voltooien en afleveren van de tekening vernietigen of - indien het om een fysieke foto gaat - naar u retourneren.

Portrettekeningen komen het beste tot hun recht in A3 formaat. Dit is tevens het formaat waar ik mij het meest vertrouwd mee voel. Mocht u de tekening desondanks in een ander formaat opgemaakt willen zien dan is dat in overleg uiteraard ook mogelijk.

Zodra een portret is voltooid kunt u het portret bij mij ophalen in Krommenie of op laten sturen via de post. Houdt u er rekening mee dat versturen van tekeningen via de post niet zonder risico is(!)

Bekende FigureN

Naast portrettekeningen van u of uw naasten teken ik ook graag bekende figuren. U kunt hierbij denken aan artiesten, filmhelden, etc.

Om een impressie te krijgen van welke bekende figuren ik zoal teken, verwijs ik u graag naar mijn Portfolio.en de werken die u kunt kopen via mijn Webshop.

Wilt u een tekening laten maken van een bekende figuur die niet op deze site staat? Mail dan een duidelijke en vooral scherpe foto van deze bekende figuur naar info@wsnoi.com

Black Widow

Prijslijst

Bij voorkeur werk ik met A3 formaat (30×40 cm). Op dit formaat komt uw portret het beste tot z’n recht. Bel mij gerust voor advies over de keuze van de foto, het formaat en de lijst. Prijzen zijn exclusief evt. verzendkosten. 
Voor portretten in kleur wordt een toeslag gerekend van E 100,-

De portretopdrachten van een foto worden uitgevoerd na een aanbetaling van 50% van de totaalprijs en zijn binnen 1 à 2 weken klaar.

€ 125

A3 (30 x 40 cm)
zonder lijsT

€ 145

A3 (30 x 40 cm)
in A2 lijst met passe-partout (40×50 cm)

€ 220

A2 (42 X 60 CM) ZONDER LIJST

VEEL GESTELDE VRAGEN

Fixatief is sneldrogend, kleurloos en veilige methode om een tekening te beschermen.  Het verbetert de hechting van grafietdeeltjes op de ondergrond en gaat vlekken en vegen tegen.

De fixatiedeeltjes slaan als een soort bindmiddel tussen de grafietdeeltjes neer waardoor de “kleuren” (ik teken enkel in zwart-wit) zich enigszins verdiepen. Als fixatief gebruik ik gewone haarlak.

Fixatief biedt géén 100% garantie tegen vlekken en vegen.

Dat is zeker mogelijk. Tekeningen in kleur maak ik met pastelpotloden. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is bespreekbaar. Neemt u voor de zekerheid contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.