Mijn werken

Op deze pagina treft u een overzicht van mijn werken aan. 

Het overgrote deel van deze werken zijn te koop of zijn eerder verkocht. Een aantal andere van deze werken zijn persoonlijk en blijven in mijn privécollectie. Deze zijn niet te koop.

Resultaten van tekeningen in opdracht

Het afgelopen jaar heb ik al vele portretten en andere tekeningen in opdracht gemaakt. Onderstaand vindt u een greep uit mijn portfolio. Ik hecht veel waarde aan de privacy van mijn opdrachtgevers. Resultaten van uw tekeningen worden daarom alleen online geplaatst met toestemming van u als opdrachtgever.

Dieren

Tekeningen van dieren

 

Project "De Verraders 2021"

In het jaar 2021 verscheen op RTL4 het eerste seizoen van het razend populaire en bloedstollende tv-programma “De Verraders”. 
Wat begon als eenmalig een tekening te maken van één van die Verraders groeide uit tot een hele serie van alle deelnemers van dat tv-programma. Zie hieronder het resultaat.

 

Bekende personen 2021

Onderstaande werken tekende ik in 2021.

 

Bekende personen 2020

Onderstaande werken tekende ik in 2020.

 

Mijn tekenset

Voor mijn tekeningen maak ik het liefst gebruik van de hiernaast afgebeelde tekenset. Zo ben ik van alle gemakken voorzien en grijp ik nooit mis in materialen. Erg handig zijn de potloodverlenger en de papiermengstompen. Met laatstgenoemd hulpmiddel maak ik de kleurtonen op, een belangrijke basis voor elke tekening zodat bijvoorbeeld schaduwen mooi kunnen worden aangebracht. Ook een elektrische gom (niet afgebeeld) is een waardevolle aanvulling in het gereedschap van een portrettekenaar.

Naast tekenen schrijf ik erg graag. Ik schrijf al sinds mijn 18e. In de loop der jaren heb ik wel meer dan 30 pseudoniemen ontwikkeld, voorgesteld door de personages die in mijn verhalen optreden in de fictieve stad Gohes City. Het pseudoniem waar de meesten mij echter onder zullen kennen is Gsorsnoi. De genres horror, science fiction en mysterie voel ik mij het meest in thuis. Om een indruk te krijgen van mijn pennenvruchten verwijs ik u graag naar mijn weblog de Tycoon Newspaper.

“Fout is altijd fout, het maakt niet uit hoe je het schrijft”

Gsorsnoi