Mijn werken

Op deze pagina treft u een overzicht van mijn werken aan. 

Het overgrote deel van deze werken zijn te koop of zijn eerder verkocht. Een aantal andere van deze werken zijn persoonlijk en blijven in mijn privécollectie. Deze zijn niet te koop.

Expositie

Onderstaande werken zijn getekend vanaf 2020.

Black Widow

Aquaman

Natalie Portman

Ahsoka Tano

Chris Hemsworth

Johnny Depp

Gal Gadot

Lakshmi

-

Opdrachten

Geplaatst met toestemming van de personen die afgebeeld zijn op de tekeningen.

Eerdere werken

Deze tekeningen stammen uit de begintijd van mijn middelbare school.

Janet Jackson

Dralion

-

-

Early Birds

Deze tekeningen stammen uit mijn basisschooltijd. Ik zat toen in groep 5.

Blauwe Kiekendief

Waterral

Torenvalk

Witte Bosuil

Mijn tekenset

Voor mijn tekeningen maak ik het liefst gebruik van de hiernaast afgebeelde tekenset. Zo ben ik van alle gemakken voorzien en grijp ik nooit mis in materialen. Erg handig zijn de potloodverlenger en de papiermengstompen. Met laatstgenoemd hulpmiddel maak ik de kleurtonen op, een belangrijke basis voor elke tekening zodat bijvoorbeeld schaduwen mooi kunnen worden aangebracht. Ook een elektrische gom (niet afgebeeld) is een waardevolle aanvulling in het gereedschap van een portrettekenaar.

Naast tekenen schrijf ik erg graag. Ik schrijf al sinds mijn 18e. In de loop der jaren heb ik wel meer dan 30 pseudoniemen ontwikkeld, voorgesteld door de personages die in mijn verhalen optreden in de fictieve stad Gohes City. Het pseudoniem waar de meesten mij echter onder zullen kennen is Gsorsnoi. De genres horror, science fiction en mysterie voel ik mij het meest in thuis. Om een indruk te krijgen van mijn pennenvruchten verwijs ik u graag naar mijn weblog de Tycoon Newspaper.

“Fout is altijd fout, het maakt niet uit hoe je het schrijft”

Gsorsnoi