De Realiteit Verbeeld: Paul van der Zee’s Potloodkunst in De Sociëteit, Alkmaar


Beste kunstliefhebbers,

In het nuchtere en bovenal charmante Alkmaar is de komende maanden een kunstexpositie gaande die de realiteit verbeeldt met de precisie van een kunstmeester. Paul van der Zee, portrettekenaar met buitengewone vaardigheid in het vastleggen van mens en dier, nodigt u uit om een kijkje te nemen in zijn wereld van potloodkunst. De expositie vindt plaats in De Sociëteit, te vinden op Luttik Oudorp 78. De fascinerende portretten liggen in De Ontmoetingsruimte te wachten om door u ontdekt te worden.

Ontdek de Mogelijkheden met Paul van der Zee

Van 1 december 2023 tot eind februari 2024 nodigen we u uit om de grens tussen realiteit en kunst te verkennen. De Ontmoetingsruimte biedt een intieme setting waar u kunt genieten van de met zorg getekende portretten en de subtiele nuances van elke lijn kunt ontdekken. Naast het bewonderen van de tentoongestelde werken, moedigen we u aan om contact te maken met de kunstenaar zelf. Pak gerust een visitekaartje mee en laat u informeren over de portretmogelijkheden die Paul aanbiedt. Of het nu gaat om een portret van uzelf, uw dierbare huisdier, of zelfs het ontwerpen van unieke geboortekaartjes, Paul staat open voor diverse tekenopdrachten. Realistisch getekend met potlood, maar eveneens bespreekbaar in andere stijlen. Zelfs tekeningen in inkt zijn mogelijk, want diversiteit kenmerkt zijn creatieve pad.

Bezoek ons: Locatie: De Sociëteit, Luttik Oudorp 78, Alkmaar

Datum: 1 december 2023 – Eind februari 2024

Kom langs en ervaar de kracht van realistische potloodkunst. Paul van der Zee’s expositie is een uitnodiging om het alledaagse door zijn ogen te bekijken, met respect voor de subtiele details die het leven uniek maken. Neem de tijd om zijn kunst te waarderen en wellicht ontstaat er een dialoog over hoe hij ook uw verhaal op papier kan vastleggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *